Pigegardens Venner

Helsingør Pigegardes Venner

I Helsingør Pigegardes formålsparagraf står der, at “Helsingør Pigegardes idégrundlag bygger på at kunne give gardens piger gode og udbytterige oplevelser, som for alle er økonomisk mulige”. Det er her, hvor Helsingør Pigegardes Venner kommer ind i billedet. 

Gennem årene har Pigegardens Venner indsamlet mere end 2 millioner kroner, som bliver brugt til at gøre det billigere at være pigegarder. Foruden at give et tilskud til de mange spændende rejser, som Pigegarden er på hvert år – så egenbetalingen bliver holdt på et minimum – er det også muligt at ansøge Pigegardens Venner om tilskud til betaling af kontingent, hvis man af en eller anden årsag ikke selv kan finde midler til betalingen.

Hjælp Pigegardens Venner med at hjælpe. Du kan læse mere om, hvordan det kan lade sig gøre, ved at klikke dig ind på  støtteforeningens hjemmeside.

Du er også velkommen til at kontakte støtteforeningens formand, hvis du har spørgsmål eller forslag til foreningens arbejde:

Formand for støtteforeningen Brian Grønborg
Telefon: 23 84 08 77
Email: formand@hpgv.dk

Overrækkelse af gave ved årsafslutningen 2022 fra Pigegardens Venner ved formanden.

Vil du vide mere om Pigegarden?

Du er altid velkommen til at kontakte Helsingør Pigegarde, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores optrædener, om at blive en del af garden eller anden information. Vi ser frem til din henvendelse!