Pigegardens musiklærere

Musiklærere hos Helsingør Pigegarde

Nedenfor kan du få et overblik over Pigegardens musikkærere samt læse mere om deres forskellige roller.

Martin Boensvang

Musikchef/musiklærer - lowbrass

Martin har en fortid som gardist i Tivoligarden. Han er uddannet fra Musikkonservatoriet og spiller til daglig i den Kongelige Livgarde og Slesvigske Musikkorps. Martin er Pigegardens musikchef og er super entusiastisk og tager sig god tid til alle. Hvis du vil lære at spille på trombone, althorn, baryton eller tuba, er han manden, som kan lære dig det!

Ulla Feiberros

Musiklærer - Klarinet Og Saxofon

Ulla har været med i Helsingør Pigegarde i adskillige år. Hun startede som almindeligt medlem af Helsingør Pigegarde i 1976. Hun afsluttede sin aktive karriere som pigegardist i 1987, og 2 år efter blev hun ansat som musiklærer i garden på opfordring af gardens daværende musikchef, Vagn Østerballe. Foruden at være musiklærer er Ulla også med i gardens ledelse.

Kristian Holst

Musiklærer - Tambourtrommer

Kristian startede sin musikkarriere som gardist i Tivoligarden. Nu er han ansat i Den Kongelige Livgardes tambourkorps. Sammen med Kasper er han ansvarlig for Pigegardens tambourkorps. Det er ikke mindst hans fortjeneste, at vores tambourkorps holder et meget flot, højt niveau. Kristian hjælper også til ved Pigegardens tattootræning. 

Sanne Grøn

Musiklærer - Kornet og Trompet

Otrilla

Musiklærer - Tværfløjte

Mira Bilal

Musiklærer - Marchfløjter

Henning

Musiklærer - slagtøj

Vil du vide mere om Pigegarden?

Du er altid velkommen til at kontakte Helsingør Pigegarde, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores optrædener, optagelse eller andet information. Vi ser frem til din henvendelse!