Vil du være pigegarder – kom og vær med!

Los Angeles, Paris og Tokyo er blot nogle af de steder pigerne i Helsingør Pigegarde har oplevet i årenes løb, og det kan du også komme til, hvis du altså er pige og mellem 9 og 12 år. Nu søger pigegarden nemlig efter nye piger som kan få sig oplevelser og veninder for livet. 

Der er mange der tror, at man skal kunne spille et instrument for at komme i Pigegarden, men det skal man ikke, fortæller Pigegardens leder Sanne Bergsaker. Vi har virkelig dygtige musiklærere som nok skal lære de nye piger at kunne spille lynhurtigt.

Der er mange der tror, at man skal kunne spille et instrument for at komme i Pigegarden, men det behøver man ikke

I Pigegarden handler det ikke kun om at spille. Det handler i allerhøjeste grad også om at have det sjovt og få gode oplevelser som man ikke får andre steder.

Foruden Pigegardens velkendte fredagsmarcher i Helsingør, rejser garden også ud i verden 2 –3 gange om året. De fleste rejser går til forskellige steder i Europa, men med et par års mellemrum går rejserne også ud over Europas grænser. I år skal Helsingør Pigegarde f.eks. deltage i den Amerikanske nytårsparade i Los Angeles, og flere gange i løbet af de sidste par år, har Pigegarden fået henvendelser fra Shanghai i Kina, om at komme og deltage i en stor parade.

For at blive optaget i Helsingør Pigegarde, skal du blot møde op til optagelsesdagene, som er hver onsdag i september måned kl. 18 i idrætssalen på Borupgårdskolen i Snekkersten.

Du har garanteret en masse spørgsmål om det at være pigegardist. Denne side giver dig svar på de mest almindelige spørgsmål. Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, er du også velkommen til at kontakte gardens leder Sanne Bergsaker.